Haugtuft

På Haugtuft er det en gjeng med fantastiske barn og voksne som har det utrolig gøy sammen. Vi elsker å utforske og undre oss over ting. Enten vi har forskerfredag, går på tur eller gjør det vi liker aller best, nemlig å leke. På Haugtuft får barna mulighet til å utfolde seg i leken slik at en hjemme bygd kaffemaskin fort kan bli til en snøscooter, eller en tur på huska kan bli til et romskip på vei til himmelen.

Vi synes det er veldig stas når vi kan fordype oss i litt større temaer der både barn og voksne kan være kreative og ha det gøy sammen. Enten vi leker brannmenn eller drar på flyturer til fremmede land.

Barna på Haugtuft er i en alder der de stadig øver på hvordan vi skal være mot hverandre. De ønsker både å være, og å ha, en god venn, men det er ikke alltid dette går like greit. Vi voksne er bevisste og støttende, og går foran som gode rollemodeller. Vi veileder og hjelper der det er behov.