Olsestua

Olsestua er en avdeling med 22 barn som liker å være mye ute å leke sammen. De er også glad i å være på tur i vårt nærmiljø. Da bruker vi den tiden vi må for sammen undre og være nysgjerrige på ting sammen med voksne. Barna på Olsestua liker å være i aktivitet så det blir klatring på klatrevegg og herjing på madrass osv. som aktiviteter inne. For å få dette til må det være voksne tilgjengelig hele tiden for å trøste og passe på at rammene rundt leken blir fulgt.

Vi skal i år også ha hvilestund for barna slik at de lærer seg å kunne roe litt ned i løpet av dagen. Vi synes også det er veldig gøy å drive med formingsaktiviteter der vi prøver å gjøre ting barna er interessert i eller har opplevd.

Forsking eller gjøre forsøk og undre seg over dette skal vi også gjøre i år som tidligere. Vennskap er viktig i livet så det er viktig at man lærer noen positive strategier for å få dette til. Dette er ett tema vi kommer til å jobbe med hele året.